13:00

Älvsborg FF Blå

Referat: Härryda IF - Älvsborg FF Blå

I strålande solsken på konstgräset fick våra Flickor 03 en lektion av Älvsborgs FF hur man skall rulla fotboll.
Efter första perioden ledde Älvsborg med 5-0 och då hade ändå Felicia (vår målvakt) räddat en straff.
Vi vaknade till och de två övriga perioderna blev mer jämna, 3-2 till Älvsborg. Härrydas första mål gjordes av
Moa Sannevi på en hörna från Frida Hultback. Vårt andra mål var också Ebba Rydners första 7-mannamål efter
ett motlägg fri med målvakten. Tjejerna gjorde en berömvärd insats och Sofia höll ihop försvaret bra även om det
alltid märks när Stefanie är borta (tyvärr sjuk) Laget för dagen var Felicia i mål, Amanda, Emma och Sofia i försvaret,
Moa och Elwina på mittfältet med Ebba i anfallet. Som avbytare hade vi idag Frida Hultback från Lag 05.